fredag 28 juni 2013

Film: 7–10 Split (2007)

7 10 split7-10 Split är en komedi om en ambitiös skådespelare vars karriär går åt skogen men som upptäcker sina oerhörda bowlingbegåvning och tar PBA med storm. Han blir väldigt rik och berömd, men det har sitt pris...

 

Onödig Fakta:

  • Även känd under namnet “Strike”

 

Tara Reid och Vinnie Jones är med i denna sportkomedi om bowling. Det var för att Vinnie är med som jag blev lite sugen på att se den.

Det var precis innan 2010 som sportkomedier var populära eller rättare sagt det var början på att de slutade vara populära och denna filmen kom precis i den vevan.

Detta är inte den första komedin om bowling och jag har en känsla av att den inte är den bästa för vem kan slå “the Big Lebowski”?

Denna filmen handlar Ross som är skådespelare men jobbar på en pizzeria. En dag bestämmer han och hans kompis att bowla.

När de är och bowlar så ser en ledare för ett bowlingteam honom och erbjuder honom en plats i laget. Där han tar alla med storm och blir väldigt rik och beröm...

 

Humorn i filmen är inte så rolig. Mest droghumor och inslag man sett alldeles för många gånger i andra komedier. Och precis som alla sportkomedier så är allt som man väntar sig.

Ingen film du bör se..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar