lördag 25 september 2010

Film : The Cable Guy (1996)

MPW-32892 Muta mannen som installerar din kabel-TV och han ger dig sedan alla kanaler gratis. det tricket prövar Steven, som just blivit lämnad av sin tjej och därför behöver massor av TV-kanaler att trösta sig med. Men det skulle han inte gjort.
Kabelkillen vill nämligen inte ha pengar utan vänskap som muta.
Nu har Steven nämligen fått en vän för livet som är helt vanvettig. Hans hem invaderas av märkliga personer, han blir meddragen på de mest bisarra resturanger och han får över huvud taget aldrig tid att titta på sina TV-kanaler. Men när det hela går ut över hans försök att få tillbaka sin tjej säger Steven stopp. Det skulle han aldrig gjort.

 

Onödig Fakta:

  • Rollen som The Cable Guy skulle egentligen gått till Chris Farley men han kunde inte då han höll på att spela in något annat.
  • När Jim Carrey improviserar När Lammen Tystnar stod inte i manuset.
  • Alla medlemmarna i “The Ben Stiller Show” är med i filmen åtminstone en gång.
  • Carrey fick 20 miljoner dollar för denna rollen.

 

Efter att ha sett Jim Carreys senaste filmer som inte var bra alls så ville jag se en som jag har för mig att den är sevärd.

Jack Black och hans kompis Kyle Gass är med i filmen det hade jag glömt bort att dom var.

Som vanligt med Jim Carrey så brukar han spela över en del och det gör han såklart i denna också. Han gör det bra i denna filmen för hans roll är en som man lätt börjar reta sig på.

Detta är en helt ok film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar