fredag 3 december 2010

Film : Get Him To The Greek (2010)

get_him_to_the_greek_ver2Jonah Hill och Russell Brand ses i ännu en film av regissören bakom "Dumpad", här i den rafflande komedin om Aaron Green (Hill) som är anställd på ett skivbolag och som får 72 timmar på sig att föra den gamla rocklegenden Aldous Snow (Brand) från London till en konsert i Los Angeles där han ska göra comeback. För att inte riskera att bli av med jobbet måste Aaron navigera genom minfält av galenskap och syndiga frestelser för att Snow ska komma på plats i tid till den berömda Greek Theatre! En stökig och härlig film från
producenten bakom På smällen och Supersugen.

Onödig Fakta:

  • Detta är en spinn-off från filmen “Forgetting Sarah Marshall” eller Dumpad som den kallas i Sverige. Både Jonah Hill och Russel Brand är med i båda filmerna men Jonah, som spelade servitör i originalfilmen, spelar nu en helt ny roll. Kristen Bell som spelade Sarah Marshall i filmen är även med i denna fast har bara en liten Cameoroll.
  • Russel Brand filmade scenerna där han spelar rockstjärnan Aldous Snow i hans utsålda show “Scandalous” på O2 arenan i London framför 20,000 fans. Jack Black och Jason Segel stod med på scenen.
  • Emily Blunt var tänkt för rollen som Jackie Q men kunde inte vara med så Rose Byrne tog den.
  • Russel Brand tappade nästan en tand under inspelningen av “The Clap” på The Today Show.
  • När Jonah Hills karaktär vaknar upp på hotellet i London och tittar på teven så tittar han på något som ska vara en Engelsk sport men på riktigt så är det en påhittad parodi på Engelsmän som det tyska tv-programmet “Jiskefet” har spelat in.
  • Lars Ulrich gör en större Cameoroll i filmen.

 

Efter att många som jag känner har börjat snacka så mycket om denna filmen så bestämde jag mig att se den en kväll som denna. Jag har funderat ett tag på att se den men nu blev det verkligen av.

Denna filmen är en riktig hit som jag rekommenderar stort. Detta är nog en av väldigt få spinn-off filmer som verkligen är riktigt bra. Kan inte komma på någon annan. Till och med soundtracket är bra.

Bästa filmen som kom ut 2010. Avatar (smurfpcahontas filmen) släng dig i väggen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar