måndag 29 oktober 2012

Film: Living Will... (2010)

living willWills bästa vän och rumskamrat Belcher, en riktig slacker, återvänder från de döda som ett kaxigt, odygdigt och perverst spöke. Han upptäcker snart att hans kusin, Krista har flyttat in med Will. Belcher kommer nu att göra allting för att förstöra denna relation och få tillbaka sin polare...

 

Onödig Fakta:

  • Filmen var först tänkt att släppas på bio i Oktober 2011 men efter att Ryan Dunn dog den 20 Juni 2011 så åkte den direkt på dvd.

 

Detta är en film som helt försvann från radarn då jag inte hört talats om den tidigare utan råkade höra talas om den av en ren slump.

Ryan Dunn har skådespelat i några filmer tidigare men ingen av dem har varit särskilt bra så jag hade väldigt låga förväntningar på denna filmen.

Förutom Dunn så ser man Bam Margera som en Hillbilly annats inga ansikten man känner igen förutom några personer som varit med i Bams program “Viva La Bam”.

 

Ryan Dunn spelar Belcher som är en riktig slacker som bara sitter hemma i sina kalsonger och får sin rumskompis Will att stanna hemma hos honom där de super.

En dag när Will är på sitt jobb och Belcher sitter hemma och bajsar så plötsligt dör Belcher efter han har tagit i för mycket.

Belcher kommer tillbaka som ett spöke och vill bara umgås med Will men när Belcher får veta att Will dejtar hans kusin så gör han allt för att få tillbaka sin kompis.

 

Denna filmen har sina roliga dialoger men inte så ofta som man hade hoppats på. Filmen känns väldigt som om man gjort en manlig version av en chickflick.

Fast en del roliga dialoger mestadels gjorda av Dunn så var detta ingen bra film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar