tisdag 30 oktober 2012

Film: Mission of Justice (1992)

Missions of JusticeKurt Harris, en bitter före detta polis, blir infiltratör hos gänget “Peacemakers” som dödade hans kompis. När han är med i gänget får han veta att den kvinnliga ledaren vill bli borgmästare och gör allt få att uppnå det målet.. till och med mord.

 

Onödig Fakta:

  • Uppföljare till Martial Law 2 med Cynthia Rothrock. Rothcrock hoppade av projektet och blev ersatt med Karen Shepherd.
  • Del 3 i serien

 

Brigitte Nielsen spelar den kvinnliga ledaren i denna filmen annars inga kända ansikten.

Jag vet faktiskt inte om man skulle sett de två tidigare filmerna innan man såg denna då tydligen flera karaktärer är med från de tidigare filmerna och man hade säkert förstått mer om bakgrunden om Kurt.

Annars är detta en actionfilm som handlar om korruption och farliga gäng.

Kurt Harris är en polis som precis blivit avstängd efter att ha slått till sin chef. Han beger sig då till sin kompis som äger en boxningslokal. Kompisen har precis gått ur gänget “Peacemakers” som är ett gäng som vill ta bort all våld på gatorna. Peacemakers ledare som försöker bli borgmästare gillar inte det och dödar honom.

När Kurt får veta att han dog så vill han gå med Peacemakers för att få bort våldet på gatan och där får han veta att det var de som dödade honom. Och nu vill ha ge sin hämnd.

 

Detta är en typiskt 90-tals action med väldigt dåliga slagsmålscener och effekter i allmänhet. Dialogerna är inte så jättebra de heller.

Ändå gillar man vissa actiondelar i denna B-filmen och slutet var väldigt väntat. Det annorlunda med denna filmen var väl att så fort Kurt fick veta att de låg bakom morden så slog han alla som kom i hans väg. Och han fick inte veta det förrän i slutet av filmen.

Dålig film men ändå underhållande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar