tisdag 25 december 2012

Film: the Dirt Bike Kid (1985)

dirt bike kidJacks mamma skickar iväg honom för att köpa matvaror. Istället kommer han hem med en magisk motorcykel. Mamman blir rasande, men när Jack med hjälp av motorcykeln räddar det lilla lokala korvståndet från ett korrupt storföretag blir han hjälte.

 

 

Detta är en film om en kille vid namn Jack som älskar motocross, så mycket att han dagdrömmer om det hela tiden. En dag ska hans mamma på jobb intervju och Jack får en inköpslista och de 50 sista dollarna. Istället för att handla mat så går han till racingstället och det slutar med att han köper bågen av han som förlorade. När hans mamma får reda att han köpt den så blir hon såklart arg. Det visar sig att den är magisk.

Såklart händer det stora saker när det lokala korv-huset får problem med ett korrupt storföretag.

 

Detta är en familjefilm från 80-talet som är så fel. Jacks kompis är en väldigt sexistisk kille som spanar in Jacks mamma och alla andra tjejer för den delen.

Motorcykeln kan flyga och lever sitt eget liv och när ett mc-gäng försöker köra den så kör den så han åker av. Och när Jacks mamma försöker sälja den så kör bågen tillbaka hem till Jack.

Inte ens barn gillar denna skiten...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar