måndag 31 december 2012

Film: Urban Legends 3 - Bloody Mary (2005)

Urban Legends 3På en klassåterträff uttalar tre elever en besvärjelse som släpper lös en illvillig ande från det förflutna vilket får ödesdigra konsekvenser. Samma natt blir flickorna bortförda av några ur skolans idrottsgäng. Efter att ha blivit räddade, får deras plågoandar sitt straff, när de en efter en faller offer för en rad bestialiska mord, alla med en bisarr förnimmelse av "mördande legender". Är det hela bara ett skämt som gått över styr, eller har "Bloody Mary" återvänt från andra sidan graven för att utkräva sin egen hämnd?

 

Filmen börjar som vanligt med en Urban Legend om tjejen Mary som tillsammans med sina kompisar blir lurade av tre stycken ur fotbollslaget, där en av dem är ledaren.

De drogar ner flickorna och Mary lyckas rymma ifrån dem men dör i en olycka när hon gör motstånd.

Tjejerna som berättar dessa myter för varandra blir dagen efter drogade och bortförda men räddad efter en dag. Det visar sig vara sports-laget som drogat ner dem och fört iväg dem.

Så fort tjejerna kommit tillbaka så försvinner förövarna en efter en i en “Urban Legends” stil och snart skylls alla olyckorna på “Bloody Mary” som tillkallas i “Candyman” stuket.

 

Denna filmen är bättre än förra delen story mässigt men när det kommer till effekterna så är det inte bra.

Filmen som börjar bra och följer stilen med mördare som dödar en efter en avslutas supernaturligt och nästan förstör filmen mer.

Nästan sevärd film..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar