lördag 10 maj 2014

Film: Stash House (2012)

02. Stash_House_2012Ett ungt par flyttar in i sitt drömhus. Men när det visar sig att ett gäng kriminella har gömt någonting i huset förvandlas drömmen snart till en mardröm. Inlåsta i sitt eget hem tvingas paret kämpa för sitt liv, medan gänget försöker ta sig in.

 

Onödig Fakta:

  • Filmen är en del av After Dark Action.

 

Dolph Lundgren spelar skurk i denna thriller som inleder med att ett ungt par som precis flyttat in i sitt nya hem.

När mannen i huset av misstag hittar knark i huset så märker han att någonting inte stämmer. När de beger sig ut ur huset för att åka och berätta för polisen så möter de på en av de kriminella som gör allt för att de inte ska berätta för polisen.

 

Filmen börjar inte så bra. Om de nu hittade väldigt mycket knark så hade jag inte åkt till polisen utan ringt dem. Men tydligen hade de inte någon telefon. Och vem har inte det nuförtiden?

Jag hade gått med på det om filmen varit gjord eller utspelat sig under tidigt 90-tal eller tidigare men inte nu.

After Dark som ligger bakom filmen är mer kända för sina skräckfilmer och även fast de oftast inte är så intressanta så tycker jag de ska satsa mer på dem än tråkiga thrillers med endast en smal story som denna. Det enda den handlar om är ju att ett par råkar köpa ett hus där ett kriminellt gäng gömmer sitt knark. Och de gör allt för att komma in och döda paret som sett både de kriminella samt deras knarkgömma.

Detta är ingen höjdar film!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar