lördag 14 augusti 2010

Film : Loaded Weapon 1 (1993)

MPW-35683 Nuförtiden är Los Angeles en riktig djungel, polisen får kämpa för att hålla sig vid liv! Nere i gränderna så ritar poliserna ut var kropparna har legat på gatan? innan de blivit dödade!
Prisa gud för poliserna Wes Luger (Samuel L. Jackson) och Jack Colt (Emlio Estevez) som att försöker hålla ställningarna. Colt är den skjutglade av de båda och är smått livsfarlig och sedan har Luger. Veteranen som har varit med om det mesta och som har regelboken som sin bibel. Hade det inte varit för flickscouternas illegala kakverksamhet hade Luger snart pensionerat sig, men nu har han fått en partner (Estevez) och tillsammans måste de ta sig an det faror som väntar. Speciellt vid mötet med psykopaten dr. Hanibal Leacher (F Murray Abraham)

 

Onödig Fakta:

  • Uppföljaren var påtänkt innan denna blev inspelad. Filmpostern var redan tryckt innan inspelning av ettan också. Men när filmen inte såldes så bra så blev uppföljaren nerlagd.
  • Bruce Willis gör en Cameo i filmen som John McClane som en gentjänst till hans bror David Willis som gjort filmen.
  • Scotty från Star Trek gör en Cameo.
  • Jon Lovitz och Phil Hartman gör även de Cameos i filmen.  De medverkade mycket tillsammans i SNL.
  • Corey Feldman gör en Cameo.
  • Denise Richards filmdebut.
  • Charlie Sheen gör även han en Cameo som en gentjänst till hans bror Emilio Estevez.
  • Filmen parodiserar en del filmer som Popeye, Lost in Space, Star Trek, Commando, Lethal Weapon, Die Hard, Ghost, Silence of the lambs, Waynes World och Last Action Hero.

 

Skådespelare som är med i denna film är bland annat Samuel Jackson, Emilio Estevez, William Shatner, Denis Leary, Whoopi Goldberg, Jon Lovitz och Tim Curry.

 

Här är en del kända skådisar i denna filmen men bara för det så betyder det inte att den är bra. Men visst har den sina stunder men den största delen av filmen är överdriven i stil med dom senare Scary Movie och Kentucky Fried Movie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar