lördag 2 oktober 2010

Film : Wieners (2008)

l_800268_5c8d2a98 När Joel (Fran Kranz) blir offentligt förödmjukad på tv av "Dr Dwayne" (Darrell Hammond) blir livet en mardröm - ända tills hans vänner Wyatt (Kenan Thompson) och Ben (Zachary Levi) tvingar med honom på en resa tvärs över hela landet för att klå upp Dr Dwayne. De tre killarna ger sig av i Wyatts hembyggda korvvagn, bjuder på gratis korv över hela USA och möter en ändlös rad av kufar, konstiga typer och förlorare, t.ex. loskande
hippies, stöldaktiga brudar, en fenprydd valrosspojke och fröken Isaac (Jenny McCarthy) - den hetaste mellanstadieläraren du någonsin sett!

 

Ännu en roadtrip film… Jag brukar tycka dom är intressanta… men denna??? Jag var lite skeptisk när jag fick reda på att Kenan Thompson som för övrigt fick sitt genombrott(?) i Kenan & Kel som gick på Nickelodeon när jag var yngre.

Filmen börjar med en parodi på Dr Phil där Dr Dwayne låter som Phil annars inte så likt.  Filmen försöker vara rolig hela tiden men lyckas inte då skämten är väldigt överdrivna. Lite då och då kommer det Dr Dwayne klipp som inte är roliga de iheller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar