tisdag 22 maj 2012

Film: Tremors 3 - Back to Perfection (2001)

Tremors 3De metamorfosartade och människoätande monstren vänder upp och ner på allting igen i den dammiga lilla staden Perfection i Nevada. Har överlevnadsexperten Burt Gummer lösningen på problemet?

 

Onödig Fakta:

  • Michael Gross vann ett pris för sin roll Burt 2001 på DVD Exclusive Awards
  • De använde klipp från första filmen i denna delen.
  • Filmen är egentligen ett pilotavsnitt till spinoff-serien med namnet Tremors.
  • Under eftertexterna så står där att varken “Graboids”, “Shriekers” eller deras avkommer skadades under inspelningen av filmen.

 

Burt har kommit tillbaka till Perfection där allt började efter varit ute och dödat “Graboids” och deras avkomma “Shriekers”. När han kommit hem så träffar han på en som vill köpa land i staden, en kille vid namn Jack Sawyer som vill göra staden till en turiststad och ett nytt gäng “Graboids” och deras avkomma “Shriekers” och ännu en avkomma...

 

Man väntade sig ännu en avkomma och såklart kom det. Men här har de valt att överdriva filmen rejält med att Burt har blivit en ännu mer vapentokig man med endast kraftfulla vapen.

Men att filmen skulle vara så dålig att Burt inte kan rädda den var jag inte beredd på. Inte heller på att effekterna på de flygande nya avkommer var så dåliga att man kan tro att antingen filmen var från 50-talet eller att filmen var riktigt lågbudget. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar