söndag 3 januari 2010

Mixtapes : Lost & Found Videonight 1-7


Lost & Found är en mixtape. Jag har skrivit om några andra innan.
Men detta är en box med 7 stycken i serien.

För er som inte vet vad mixtapes är för nått så är det det värsta, sämsta och mest bisarra som någonsin visats på tv eller på film eller på nätet.
En massa videoklipp alltså.

Varför man tittar på dessa är för att dom är för sjuka för att inte se på dem. Man blir nyfiken även fast det är antagligen riktigt sjukt och äckligt.

Denna box innehåller klipp som verkligen är udda.

Där är t.ex en kille som spelar lufttrummor till en metallica låtar. Med MYCKET inlevelse.

Även en massa konstiga musikvideos och liveuppträdande, antingen är uppträdandet konstigt eller så är texten konstig. Där är ett våldsamt punkband som spelar för ett gäng handikappade, en penislåt för barn, the Osmonds Crazy Horses, En rapvideo med MrT, Elvis Presley är hög på scen, Asiatiskt rockabillyband, Crispin Glovers Clown Clown Clown, Celtic Frost live, tidig AcDc video, William Shatner sjunger Rocketman, ett punkband som har två synthar istället för gitarrer, David Lee Roth live står tyst och bara pekar på publiken, Mick Jagger sjunger full?, ett bands första tvuppträdande, ett väldigt tidigt uppträdande med Black Sabbath där Ozzy är hög. Ett udda Beatels klipp där Lennon är väldigt tramsig och glömmer texten till Help. B52s uppträder med låten Rock Lobster på SNL. Många liveuppträdande från Japan. Det är riktigt udda men kul.

man får även se kändisar som gör bort sig. Som te.x reklamfilmer från japan med Kiss. Mel Gibson, Madonna. Men även amerikanska reklamer som familjen Flinta gör reklam för Ciggaretter, Bruce Willis,

Rockstjärnors fans som gör bort sig. Bland annat ett riktigt sjukt Steve Vai fan som fiser med framstjärten.

Klipp från filmer från mellanöstern och Indien. Som apamänniskan.

Kvinnliga Wretslingstjärnor som rappar väldigt dåligt.

Konstiga barnprogram. En del kristna. Men alla är riktigtigt konstiga.

konstiga klipp från Japanska lekprogram.


klipp från Asiatiska skräckfilmer. Även en del ninjafilmer. Bland annat när 100 stycken japanska tjejer hoppar framför ett tåg.

Fula monster från tidiga skräckfilmer

Perversa Japaner.

Utländska versioner på kända amerikanske filmer och Tvserier. Som Star Trek, Wizard of Oz, Star Wars,

Konstiga intervjuKlipp från olika tvprogram. En intervju med Crispin Glover och en väldigt konstig intervju med GG Allin, en intervju med ett pojkband från Usa som verkar lite Gay..

Väldigt udda workoutprogram,

buktalardockor. En massa konstiga.En del är Kristna

Knäppa extremtreligösa personer. Mestadels tvpräster som är konstiga. Ja du har sett dom på tv fast dessa är konstigare.

Linedancing kurs för seniorer. En väldigt stel sådan.

Ett bevis för att Quentin Tarantino har snott dialoger och en massa annat från gamla filmer (Som The Bodyguard från 1979, Charley Varrick från 1973, Kiss me deadly från 1955 och American Boy från 1978 ) till sin stor hit Pulp Fiction.

Repotage om : Bikers. Att dom är satanister. Och en massa konstiga förkortningar och vad dom står för. repotage om LSD.

Dåligt dubbade klipp och dåliga skådespelare. Som tex Shatner i en film som verkligen får utbrott över ett par balllonger. Eller det sämsta stuntet i en film. Där en blond kvinna hoppar ut ur ett fönster. När hon e i luften så är det en man i badmössa.

Dvärgar. Som slåss.

Några av klippen har visats på Filip och Fredriks tvprogram 100 höjdare

Väldigt kul att titta på. Detta är en väldigt snäll mixtapesamling. Alla är inte det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar