söndag 11 juli 2010

Film : Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994)

Det är Oscars-kväll. Vem vinner? Vem förlorar? Och kan någon sparka undan den där idioten från scenen? Det är ingen vanlig idiot, det är Frank Drebin, som är redo att spoliera hela festen för att stoppa en terroristplan som kan innebär ridån ner för många människor. Ensemblen bakom de två första succéerna är tillbaka, tillsammans med några nykomlingar, bland annat Fred Ward och Anna Nicole Smith. Det roliga börjar när?nä, vänta, vi kan inte avslöja vad som händer. Du måste betala för det, och var så säker på att du inte kommer att ångra dig!

Onödig Fakta:

  • Detta var O.J Simpsons sista roll. Han vann priset Golden Rasperry för sämsta biroll. Året efter så kom rättegången emot honom för mord.
  • I “Making the movie” dokumentären om filmen så får man reda på att dom hyrde in riktiga mcgäng för att spela fångar i fängelset för att det skulle se mer äkta ut. Då visste producenterna inte att det var 4 rival gäng, men som tur är så hände det inga “olyckor”.
  • Förutom huvudkaraktärerna så är Weird Al den enda skådespelaren som varit med i de tre första.
  • Detta skulle egentligen vara sista delen men en uppföljare väntas komma 2012

Första gången jag såg denna filmen var när den kom ut på VHS i Sverige. Jag fick den av morsan i present.

Denna är lite sämre än de förra filmerna men ändå helt ok.  Anna Nicole Smith som har en större roll i filmen spelar bättre än den andra filmen jag har sett med henne där hon spelar en hjältinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar