torsdag 22 juli 2010

Film : National Lampoon - Pucked (2006)

pucked_poster Ex-advokaten Frank Hopper har inte mycket hopp kvar... Dumpad, arbetslös och inkvarterad i syrrans garage ser det rätt mörkt ut. Speciellt då han ägnar all tid åt att sukta efter sitt iskalla ex som påminner honom om "vilken bra advokat han brukade vara", när han inte hänger med sina 15 år yngre polare förstås.
En dag tröttnar Frank på att slå dank, och med desperationen av en riktig förlorare satsar han allt på ett kort och tar enorma kreditlån för att uppfylla sin smått udda dröm att starta en kvinnlig Hockeyliga! Katastrofen är ett faktum.

 

Enligt fodralet på denna film så står där att filmen ska vara i stil med Dodgeball och Adam Sandlers Benknäckargänget (Se hellre Mean Machine.. den e mycket bättre.. en europeisk version av Benknäckargänget)…  Och då får jag tanken på att filmen inte kommer att vara så bra.

Jon Bon Jovi som hade en lyckad roll i Ally MCBeal men har även spelat en vampyrfilm där han spelar en roll där han ska “suga” som Triumph the Insult Dog har sagt.

Är här då några mer kända aktörer i filmen? Svaret är nej. För Booger i Revenge Of The Nerds är väl ingen storstjärna inte iheller Bud i Våra Värsta År.

Som vanligt med de flesta, nyare National Lampoon filmerna så är de inte så jättebra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar