lördag 22 oktober 2011

Dokumentär: An Evening with Kevin Smith (2002)

MV5BMjAxNjA1MTc1NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjMxMDYyMQ@@._V1._SY317_CR6,0,214,317_En kväll med Kevin Smith är en dokumentär med regissörens resa genom USA med fem stopp 2001/2002. Studenterna från 5 skolor frågar Kevin om allting.

 

Onödig Fakta:

  • När han uppträdde på Cornell så började Smith med att säga att han skulle stanna kvar längre än vad personer brukar stanna i den salen eftersom han inte hade skola dagen efter. Han höll på i nästan 5 timmar innan hans fru tvingade honom att sluta.
  • Det kom 2 stycken till liknande dokumentärer med Kevin Smith.

 

Studenter frågar Kevin Smith en massa frågor och han svarar. Jag trodde först inte den här skulle vara så intressant men det är roligare än så.

Kevin berättar roliga historier från hans karriär. En av de roligaste berättelserna i dokumentären är när han och en kompis åker till en biograf där han hör det är protester utanför för hans film Dogma. Så har han förberett med väldigt snygga plakat. Han och hans kompis ställer sig bland protesterna och plötsligt kommer ett tv-team där journalisten intervjuar Kevin där hon på Kevin när han säger att han inte är han…

Se den om du är ett fan av Kevin Smith.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar