söndag 9 oktober 2011

Film: Big Fat Liar (2002)

MV5BMTA3NDQ5NDQ4OTJeQTJeQWpwZ15BbWU3MDI1NDU4MTE@._V1._SY317_CR5,0,214,317_14 åriga Jason ljuger ofta. Så ofta att folk slutat tro på honom. En dag så kör en sliskig filmproducent nästan på Jason och han tappar sin skoluppsats. Som filmproducenten stjäler för att göra den till film. Han försöker berätta det för sin lärare som inte tror honom.

Så nu måste Jason och hans bästa kompis bevisa sanningen genom att åka till Los Angeles och ta tillbaka uppsatsen och ge lite hämnd.

 

Onödig Fakta:

  • Den blåa färgen som Giamatti sprejades med var faktiskt blå tatueringsbläck. Det var riktigt svårt att få bort. Giamatti fick inte bort färgen från fötterna på flera månader.
  • Lindsay Lohan var tänkt att spela Kaylee men hoppade av innan inspelning för att ta ett sabbatsår från att skådespela.

 

Här är många namn man känner igen.. Bland annat Frankie Muniz (Malcolm in the Middle), Paul Giamatti, Amanda Bynes (olika sitcoms), Sandra Oh (Greys Anatomi), Donald Faison (Scrubs), John Cho (Harold & Kumar) och Jaleel White (Steve Urkel).

En massa andra barnstjärnor gör cameos i filmen.

 

Jag gillar den här filmen. Jo jag vet att det är en familjefilm men den har en bra handling och ett bra budskap. Jag såg filmen senast när den kom ut och jag gillade den även då

En av de bättre nyare familjefilmerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar