lördag 1 oktober 2011

Film : The Langoliers (1995)

MV5BMTc4OTIzMjc1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjAxNTQyMQ@@._V1._SY317_CR3,0,214,317_Nattflyget från Los Angeles till Boston. Strax efter start faller tio passagerare i djup sömn. När de vaknar flyger jumbojeten genom natten på autopilot. För det finns ingen pilot längre, inga flygvärdinnor, och alla andra passagerare är försvunna. Utan ett spår. De tio passagerarna är ensamma kvar ombord. När de tittar ut ser de inga hus, ingen skog, inga människor, bara mark. Först blir de förvånade, sen blir de skräckslagna. När en av passagerarna, Brian Engel, en före detta pilot, landar planet i Maine, börjar den verkliga mardrömmen...

 

Onödig Fakta:

  • Fick namnet “Langoljärerna” i Sverige
  • Stehpen King för en cameo som man vid ett möte.
  • Filmen är inspelad på och runt Bangor International Airport i Maine. För övrigt Stephen Kings hemstad

 

Denna film såg jag ungefär när den kom ut och inte sett sen dess och har velat se den igen. Ända sen jag såg att en kompis hade postern för filmen uppe på väggen.

Filmen är spännande och har en bra handling en längre del i filmen men filmen förstörs riktigt mycket när Langoljärerna kommer. De är dåligt gjorda i en dator och ser riktigt enkelt gjorda. Slutet var lite för säkert. Det var bra men inget mer.

Hade varit en bättre film om de hade haft längre tid på sig att göra monstren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar