måndag 23 april 2012

Film: Dard Divorce (2007)

Dard DivorceNatalie är en advokat som emigrerade med sina föräldrar från Tyskland till USA när hon var ung. Det sista som står mellan henne och ett lyckligt liv med hennes barn är att skiljas från hennes man Tim och hans alkoholism.

Men mycket mer än vad hon väntat sig börjar hända när hennes hund försvunnit och hennes skadade man hittas på trappsteget och berättar att deras barn blivit kidnappade. När polisen kommer hem till dem så försvinner Tim. Plötsligt kommer en miljon fram, en påse kokain och några gangsters. Natalie hamnar väldigt snabbt fastbunden i en stol i hennes eget kök. Låt tortyren börja...

 

 

De senaste åren så har en hel del tortyrfilmer gjorts och de försöker se vem som kan göra den värsta. De satsar allt på tortyren och effekterna och skiter i om skådespelarna är bra eller om manuset håller.

Detta är en sådan. Dialogerna är dålig och känns väldigt amatöraktigt. Skådespelarna agerar inte med inlevelse. Och då har jag bara sett 5 minuter av filmen.Jag spolade fram till tortyrscenerna för att se om effekterna var bättre än allt det andra och det var dem. Mycket bättre. Men inte så bra så man ändrar uppfattning av filmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar