söndag 10 juni 2012

Film: Demon Wind (1990)

Demon WindCory besöker tillsammans med några vänner ett gammalt hus där några släktingar till honom har bott. Besöket visar sig ganska snart vara ett stort misstag och Cory, samt hans vänner får kämpa för sina liv mot horder av demoner.

 

Detta är en 90.tals demon film precis som några av de som kom på slutet av 80-talet. Ungdomar åker till ett hus där det finns demoner.

Precis som de flesta skräckfilmer så blir de varnade av en äldre man i staden men de åker dit ändå vilket visar sig vara riktigt dumt gjort.

Det är lite fe i filmen som man märker rätt snabbt. En del är att när Cory besöker huset för första gången så ser det ut som det inte var mer än någon dag sen någon var där sist då maten inte ser rutten ut. Och då går de in genom en dörr som står upp och egentligen inte leder till ett hus men när de går igenom den så är de ändå inne.

Effekterna i filmen är inte något bra men demonsminkningarna är ungefär som de flesta filmerna. Dialogerna är inte så övertygande heller.

En massa konstiga saker i filmen också som när en av tjejerna försvinner mitt framför dem så verkar de inte ta det så hårt.

Jag rekommenderar mer Demoni. Denna kommer inte upp i den klassen. Just när man tror att filmen inte kan bli sämre så blir den det.

Strunta i denna filmen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar