söndag 17 juni 2012

Film: Hard To Kill (1990)

Hard to KillNär Mason Storm vaknar efter sju år i koma vill han hämnas på både politiker och bovar.

 

Onödig Fakta:

  • Filmen hette från början “Seven Year Storm” och publicerades i flera tidningar men Warner Bros bestämde sig för att byta namn till “Hard To Kill” för den skulle låta mer som en riktig actionfilm.

Steven Seagal spelar Mason Storm som är en polis tar lagen i egna händer. En kväll blir hans hem attackerad och de dödar hans fru och de tror de dödar hans son och Mason själv. men sanningen är att Mason blir tagen till ett sjukhus där han ligger i koma och hans son växer upp i tron på att Mason är död.

När Mason vaknar upp så är alla i fara.. han själv, hans son, hans bästa vän, sjuksystern men mest av allt personen som ligger bakom Masons frus död....

 

För er som missat denna action från 90-talet så kan den beskrivas som en manlig version av “Kill Bill” fast med sämre skådisar och lite sämre manus. Och mer korruption.

Den här kunde varit bra och filmer liknande denna kom det rätt många av som både var bättre och sämre. De första 20 minuterna var viktiga och sen tappar man lite då filmen inte håller uppe spänningen tills själva paybacken som fortfarande inte är så jättebra men bästa i filmen. Fast Seagal inte är någon vidare bra skådis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar