måndag 4 juni 2012

Film: Meningen Med Hugo (2012)

Meningen Med HugoHugo är precis som alla andra, med den lilla skillnaden att han bara gör en massa konstiga saker hela dagarna. Det är det enda han gör. Om någonting inte är konstigt, så gör han det inte. Problemet uppstår när han blir förälskad i Helén. För det är väl inget konstigt med kärlek, eller?

 

Komikern Henrik Elmér är känd för att ha en väldigt annorlunda stil på sin humor och har här även skrivit manuset och har såklart huvudrollen.

Efter att endast sett trailern så var jag riktigt sugen på att se filmen då mycket av skämten i filmen känner man igen från hans ståupp.

Jag har tyckt Henriks humor har varit mycket rolig sedan jag såg han första gången på Släng dig i brunnen och även live.

Många komiker är med i filmen som bland annat Thomas Oredsson, Hasse Brontén, Tobias Persson och Kryddan Peterson från Helt Apropå. Och alla i mindre roller.

Henrik Elmér och Nathalie Söderqvist agerar riktigt bra. Skrattade högt till denna filmen och rekommenderar den stort. Speciellt för folk med annorlunda humor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar