söndag 21 augusti 2011

Film : Stealing Harvard (2002)

MV5BMTkxMjk0ODc1MF5BMl5BanBnXkFtZTYwMDEzMDg5._V1._SY317_CR7,0,214,317_John Plummer, en praktisk lagd, helt genomsnittligt man, befinner sig i ett dilemma. Hans fästmö Elaine har lovat gifta sig med honom så fort han lyckats skrapa ihop de 30.000 dollar som behövs till kontantinsatsen på drömhuset. När han nu står inför den efterlängtade dagen då han har tillräckligt med pengar ringer hans syster och berättar den fantastiska nyheten att dottern Noreen kommit in på Stanford University. Hon påminner John om att han lovat betala utbildningen på 29 879 dollar. John, som inte vill svika sitt löfte till systern, ber sin vän Duff om hjälp. Duff, som inte alltid hållit sig på rätt sida om lagen, sätter igång och hjälper. Men den ena planen efter den andra misslyckas, och Johns tillvaro blir alltmer outhärdlig.

 

Onödig Fakta:

  • Innan filmen släpptes så hade filmen många namn.. Några av dom var “Promises, Promises, Promises”, “The Promise”, “Stealing U”, “Uncle”, “Say Uncle”, “Stealing Stanford” (Stanford vägrade det namnet) och “You Promised”
  • Owen Wilson skulle egentligen spela Duff
  • Jason Lee är krediterad som "Ja$on Lee"

  • Efter eftertexterna så är där flera minuter av bloopers

 

Skådisar i denna filmen är Jason “My Name Is Earl” Lee, Chris Penn, John C McGinley (Scrubs) och Tom Green.

Jag uppskattade denna filmen första gången jag såg den. Denna gången var den inte lika bra.

Visst den har har sina roliga stunder men största delen av filmen är lite för mycket. Tom Green spelar över en hel del. Men det brukar han oftast göra.

Slutet var dock helt ok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar