onsdag 30 december 2009

DVD : Jackass Complete (2000-2002)


Här är äntligen den mystiskt försvunna och hett efterlängtade Jackass-serien på DVD. Vart den tog vägen vet ingen, men den här DVD:n skildrar de första stapplande stegen för Jackass: Johnny Knoxvilles förbluffande insats i "Bajscocktailen", Bam Margeras tidiga mobbning av föräldrarna Phil och April, Preston Lacy och Wee Man som något smalare "Oddly Shaped Men", den söta lilla guldfisken som har upplevt hela Steve-Os matsmältningsmaskin, och all annan värdelös skit som gav upphov till ytterligare två smaklösa säsonger. Konstigt nog började det hela som ett skämt som sedan helt oförklarligt blev ett av MTV:s mest populära inslag genom tiderna. Och att skämtet fortfarande håller efter alla år är kanske det största Jackass-tricket genom tiderna. Inte illa för ett gäng vuxna män som tycker att det är barnsligt kul att springa omkring i kalsongerna.

Innehåller alla säsongerna av Jackass.

Gäster är bland annat Brad Pitt.
Annars bland dom som säger "I´m Johnny Knoxville, Welcome to Jackass" i början av avsnitten är olika varje gång. Nån av dom är Gene Simmons och P Diddy.

Detta är en serie man kan titta på lite då och då. Men det är inget som man kan titta på omåomigen. Då menar jag när man sett klart alla säsongerna att bara börja om från början igen.
Men jag kan tycka det är kul om man tittar på det ungefär en gång per år.
Som med Kalles Jul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar