fredag 18 december 2009

Serie : South Park säsong 8 (2004)


Alla de 14 avsnitten från den sanslösa åttonde säsongen av South Park finns nu för första gången i denna exklusiva samlarutgåva om tre diskar. Stan, Kyle, Kenny och Cartman blir indragna i heta politiska frågor och kändiseskapader. Säsong åtta avrundas med ett väldigt speciellt julavsnitt - endast South Park kan fira jul på det här sättet! För dessa killar är det en naturlig del av uppväxten i South Park.

Avsnitt 01 : Gänget köper Matrial Arts vapen på en marknad för att leka ninjor. Avsnittet är en parodi på manga.

Avsnitt 02 : Cartman tävlar i Specialolympics och Jimmy andvänder Steroider.

Avsnitt 03 : Cartman får gänget att se filmen "Passion of the christ". Kyle börjar tveka på sin religion. Medans Stan och Kenny sticker hem till Mel Gibson för att få tillbaka för filmen eftersom den var dålig.

Avsnitt 04 : Barn från Orange County har sett You got Served och har danstävling mot Gänget. Stan dansar tillbaka och startar ett danskrig så nu måste han hitta 4 dansare för att möta dom i en danstävling. You got served parodi.

Avsnitt 05 : Cartman klär ut sig till robot och lurar Butters att berätta hans hemligheter. Amerikanska militären får reda på "roboten" och fångar den och försöker få den att bli ett vapen.

Avsnitt 06 : Michael Jackson med familj flyttar till South Park och Gänget blir kompisar med Blanket.

Avsnitt 07 : En man från framtiden har kommit till South Park för att jobba. När det går bra för honom så kommer ännu fler.

Avsnitt 08 : PETA kommer till South Park och tvingar dom att ändra sin skolmaskot från en Ko till nått annat. Så gänget bestämmer att säga till alla i skolan att välja mellan stor bajsborste och en bajsmacka.

Avsnitt 09 : WallMart öppnar i South Park. Då tvingas alla dom andra affärerna att stänga. Så alla i gänget utom Cartman bestämmer sig för att få väck Wall-Mart.

Avsnitt 10 : Trent Boyett som är arg på gänget släpps ifrån ungdomsanstalten. Gänget fick han att starta en brand på lekis.Nu måste gänget skaffa skydd.

Avsnitt 11 : Gänget har ett nyhetsprogram på Skolans interna tvkanal. Men dom stänger ner deras program för att dom inte har några tittare. Det går bättre för Craig och gänget bestämmer sig för att göra ett bättre program.

Avsnitt 12 : Paris Hilton kommer till South Park för att öppna en butik och alla tjejerna i skolan vill bli som henne. Tinkerbell gör självmord och Paris köper Butters som husdjur.

Avsnitt 13 : Cartman hamnar i koma efter han trott att han kan flyga. Samtidigt som det har skett ett seriemord i South Park. När Cartman vaknar upp så tror polisen att han är synsk.

Avsnitt 14 : Stan träffar ett par snälla djur i skogen. Han bestämmer sig för att hjälpa dom. Men vad som kommer fram är att dom snälla djuren faktist är satanister.


Hela avsnitt 1 är riktigt kul. Speciellt när Butters får en karatestjärna i ögat.
Avsnitt 2 är riktigt roligt det med. Ett favorit avsnitt.
Avsnitt 5 är ett höjdar avsnitt det med.
Avsnitt 6 är mycket provocerande. Speciellt nu efter Jacksons död. Men hur kul som helst.
Avsnitt 13 är ännu ett favoritavsnitt.
Avsnitt 14 är ett annorlunda julavsnitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar