söndag 20 december 2009

Serie : South Park säsong 9 (2005)


Alla avsnitt från den nionde säsongen av South Park, på tre dvd-skivor:

Avsnitt 01: Mr Garrison gör ett könsbyte och anser nu sig vara kvinna. Och undrar varför han/hon inte får mens. Och Kyle går på en basket tryout. Han kommer inte med så han gör en operation så han blir neger och blir längre.

Avsnitt 02 : En massa Hippies kommer till South Park och Cartman är den enda som vet hur man får väck dom. När polisen får reda på att han fångat en massa hippies i källaren så tvingar polisen honom att släppa dom.

Avsnitt 03 : Token har vunnit 200 dollar i en sångtävling. Så gänget blir hans agenter. Efter att bli lurad av en annan agent så skaffar dom en asiatisk sångerska som blir populärare.

Avsnitt 04 : Cartman vill ha en PSPmaskin. Men det var för lång kö så Cartman fick inget. Men Kenny fick ett så nu är Cartman avundsjuk på honom.

Avsnitt 05 : Gänget spelar Baseboll och vinner. Och dom tycker det är skönt att det är över. Men efter att dom vann så är dom tvungen att spela vidare. Så dom funderar på allt som gör så att dom förlorar och åker ut.

Avsnitt 06 : Gänget låtsas som att Cartman inte syns. Då tror Cartman att han är död och Butters är den ända som ser honom.

Avsnitt 07 : Skolan har en talangjakt där man kan vinna 100 dollar. Och Jimmy har problem genom att han får stånd hela tiden.

Avsnitt 08 : Cartman och Stan förstör en bäverdamm i en olycka som gör att det blir en översvämmning i Beavertown.

Avsnitt 09 : Cartman tror tjejerna har en manick som gör så att dom ser in i framtiden. Så han får alla killarna i skolan att få tag i manicken.

Avsnitt 10 : Skolan ska ta hand om ett ägg i en vecka om dom inte klarar av att hålla det helt så blir dom underkända. Garrison gör så att Stan och Kyle får ta hand om ett ägg bara för att bevisa att homosexuella föräldrar inte klarar av det. Men eftersom dom klarar av det bra så hyr Garrison en torped som ska förstöra deras ägg.

Avsnitt 11 : Cartman har ett föredrag om Gingers (rödhåriga personer) att dom är halvvampyrer och inte har några själar. Stan och Kyle försöker bevisa att det inte stämmer. Och dom färgar Cartmans hår rött så att han lär sig en läxa.

Avsnitt 12 : Stan går med i Scientologerna.

Avsnitt 13 : Gänget försöker hjälpa en späckhuggare ut i rymden.

Avsnitt 14 : Stans pappa kör full. Så han måste gå med i AA.

Avsnitt 1 är ett riktigt sjukt avsnitt men riktigt kul.
Avsnitt 2 är mitt absoluta favorit. Från alla säsongerna.
Avsnitt 6 är också en favorit.
Avsnitt 11 är riktigt roligt. Lite överdrivet roligt. Men jättekul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar