onsdag 30 december 2009

Tvserie : Viva La Bam säsong 1 (2003)


Bam Margera från "Jackass" och "CKY" är tillbaka med besked i "Viva la Bam" - och hans kära mamma och pappa har just fått ett ännu renare helevete.

Bam gör vad fan han vill när han känner för det.

Medverkande i denna serie är April och Phil (Bams Föräldrar), Don Vito (Bams Fabror). Samt hans kompisar som även är med i CKY och Jackass: Ryan Dunn, Raab Himself, Brandon DiCamillo och Rake Yohn.
Gästmedverkande i denna säsongen : Tony Hawk, Turbonegro, Compton Ass Terry (Kille från Compton), Tim Glomb (Skejtare/Snickare), Ville Valo (Sångare från HIM), Bloodhound Gang

Avsnitt 01 : Bam ska göra Phil jättearg. Klarar Phil sig att vara lugn så får han en fin present. Saker Bam gör: Sågar mitt på morronen för att göra en brandmansstång, Stryker fast Hamburgerbilder på ALLA Phils kläder, Bytar ut tandkrämen i tuben mot kött, sätter in hydraliska stötdämpare på Phils bil, mosar Phils bil till en kub och sätter skateboard ramper inne i hela huset.

Avsnitt 02 : Phil slår vad med Bam att inte äta på en hel dag. Bam går med på vadet för han tycker han är för tjock. Han ber sitt kompisgäng att hålla vakt. Han till och med får hela staden att inte ge honom mat.

Avsnitt 03 : Bam ordnar ett släktkalas med hela släkten. Och lurar Rake Yohn med bin och Pinata.

Avsnitt 04 : Bam beställer en fru från Ryssland till Raab Himself. Samtidigt som han fixar så hans föräldrar gifter om sig på deras 27år dag som gifta.

Avsnitt 05 : Bam gräver en tunnel utanför Don Vitos hus till in i hans sovrum och pimpar upp Aprils bil. Målar hela köket blått (ALLTING bord stolar kylskåp etc).

Avsnitt 06 : Det är jul så Bam ska pynta hela huset med 4 lastbilar fulla med julsaker, göra hela huset till en skridskobana och fixa snö i trädgården,

Avsnitt 07 : Bam ska lämna April, Phil och Don Vito på en ö i ett dygn. April listar ut vad dom ska göra så dom snor båten å lämnar Bam och hans kompisar kvar på ön.

Avsnitt 08 : April och Phil har ett piano som dom vill slänga. Bam kommer på iden att han ska ha en Scavangerhunt och de som vinner får göra vad dom vill med pianot.


Faktist en kul serie med tanke på alla galna upptåg han hittar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar