söndag 1 maj 2011

Film : The Barbarians (1987)

MV5BMTQ2OTE1MDQ5M15BMl5BanBnXkFtZTcwNTI1OTkxMQ@@._V1_De föräldrarlösa barnen Kutchek och Gore har blivit adopterade av en klan med  clowner, jonglörer och underhållare. Klanens ledare är drottning Canary som har en magisk sten på magen. Den elaka härskaren Kadar vill ha Canary krafter  och hennes magiska sten så han attackerar hennes klan för att ta över den. Innan de förlorar så tar en medlem ur klanen stenen och gömmer den. Canary blir då inlåst i Kadars harem medans Kutcher och Gore blir upptränad av hans gladiatorer, och resten av klanen får leva som utbölingar i skogen.

När Kultcheck och Gore har växt upp till stora gladiatorer så rymmer de och bryter sig in i Kadars harem med hjälp av en ung kvinna vid namn Lemone. Väl inne i haremet träffar de Canary som ber dem hitta “Den gamle kungens vapen” och med de vapnen ska de döda draken som vaktar stenen som de ska ge till den nya drottningen för att återta klanen….

 

Onödig Fakta:

  • Denna filmen var med i dokumentären “Ban the Sadist Videos!”

 

Michael Berryman är med i filmen. Det var delvis han och att filmen var med i “Ban the Sadist Videos” som fick mig att vilja se filmen.

Denna filmen utspelar sig för längesedan och den är rätt lik “Conan the Barbarian” men lite annorlunda.

Gore och Kutchek är väldigt lika de två huvudmännen i spelet Barbarian från det gamla C-64.

Det är inte många bra skådespelare i denna filmen. Och filmen blir lite väl överdriven när monstren och draken kommer. Men i det hela så är filmen helt ok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar