fredag 16 november 2012

Dokumentär: When the Applause Died (1990)

when the applause diedHollywoods glittrande stjärnor har alltid varit publikens största avundsjuka. Med sina berömmelse, rikedom och frodiga livsstil, sammanfattar de "goda livet" finner vi så glamorös. Men varje njutning har sitt pris, och ibland bär bördan av berömmelse kan vara en överväldigande uppgift. Alltför ofta, kändisar tillflykt och tröst i en flaska sprit, en flaska med piller, eller en smutsig spruta ... och förstör sina karriärer, familjer och liv i processen. Genom exklusiva bilder och fakta, When the Applause Died tar en ocensurerad, chockerande titt på Hollywoods starkast lysande stjärnor och hetaste artisterna som brände ut och tynade bort på grund av sin egen själv-missbruk.

 

Denna dokumentär såldes tillsammans med “Death in Hollywood”. Denna tar upp de med beroende och “Death in Hollywood” tar upp självmord, olyckor och även mord och olyckor.

Denna var inte lika intressant som “Death in Hollywood” då de bara går på hela tiden med skådisar och artister och hoppar runt i tiderna. Likadant som med ”Death...” så visas många bilder på när de är döda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar