lördag 3 november 2012

Show: FOX 25th Anniversary Special (2012)

fox 25thI år firar Fox 25 år och skådespelare och programledare är med och firar kanalens firande. Programledare är Ryan Seacreast.

De går igenom deras serier som gick bra men även de som lades ner. Och de olika skådespelarna i serierna diskuterar de olika serierna de varit med i.

Det börjar med den första serien som var “våra Värsta År” där skådespelarna pratar om minnen från den tiden och vilket avsnitt som var deras favorit.

Nästa del handlar om de animerade serierna med bland annat Family Guy, Simpsons, Cleveland Show, King of the Hill och American Dad.

Andra program där skådespelarna och programledarna pratar minnen och favoritavsnitt är Joe Millionaire, the X-Files, Ally McBeal, the Simpsons, Melrose Place, Living Color och That 70 Show.

 

Detta är en rätt intressant dokumentär om en kanal som är känd för många av sina serier och att de vågat satsa på många av dom. En hel del av dem var inte så populära i början som t.ex “Våra Värsta år” och många serier lades ner efter att ingen gillade dem eller väldigt få.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar