fredag 16 november 2012

Sport: Undertaker x2 (2001/)

Jag har valt att titta på två stycken av Undertakers dvd-er.

 

Undertaker – This is My Yard (2001)

WWE undertakerDetta är en dokumentär om Undertaker från när han började och till 2001 då han hade bytt stil till mc-knutte.

När Undertaker eller Mark Calaway som han heter började på WCW under namnet Mean Mark och när han började trodde ingen på honom fast han var riktigt stor redan då.

Redan efter ett år på WWF så mötte han och Hulk Hogan varandra i en kamp om mästarbältet och det var då han blev riktigt populär.

Intressant dokumentär om WWF / WWE´s badass nummer 1.

--------------------------

Undertaker – He Buries them Alive (1994)

undertaker buriesDenna special från 1994 innehåller fem matcher från 1994 och de är:

  1. Undertaker -  Fake Undertaker (SummerSlam 1994)
  2. Undertaker -  Kwang (Monday Nigh Raw)
  3. Undertaker -  Yokozuna (Survivor Series 94)
  4. Undertaker -  Neidhart (WWF Superstars of Wrestling)
  5. Undertaker -  Lawler (Endast på denna samlingsvideo)

 

Den första matchen mot den falska Undertaker började med att de var flera matcher med en falsk Undertaker som slogs för Ted DiBiase. Hela publiken trodde att det var den riktiga när plötsligt den riktiga dyker upp.

Det dåliga med denna dvd är att det inte visat historien bakom själva matchen och de visar inte när den falske Undertaker kommer in.

Man ser direkt på vem som är den riktiga då den riktiga Undertaker är större än den falska och har lila och svart på sig. Den falska har svart och grått.

Andra matchen mot Kwang är inte så speciell.

Tredje matchen mot Yokuzuna är en casketmatch som går ut på att de ska få ner motståndaren i en kista och stänga locket. Den bästa matchen på denna dvdn.

Fjärde matchen är en rätttråkig match som slutar med att Neidhart springer iväg och är rädd efter 5 minuter och in kommer Owen Hart. En av Undertakers lite tråkigare matcher.

En rätt dålig samlingsvideo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar