söndag 25 april 2010

Film: American Pie 7 – The Book Of Love (2009)

american pie 7

Den senaste delen av American Pie-serien är fullspäckad med mer galenskap, fler heta tjejer och fler ohämmade sexskämt än någonsin!
High school-eleverna Rob, Nathan och Lube är fast beslutna att få sina drömtjejer i säng. De kommer över en legendarisk handbok i hur man "får till det", skriven av några av skolans tidigare elever och som legat gömd i biblioteket. Men det visar sig att boken saknar vissa sidor, vilket leder till en rad galna överraskningar för alla inblandade!

Dom försöker fortfarande få en bra film men har inte lyckats så bra sen original skådespelarna hoppat av. Dom tre första är riktiga klassiker och sen har jag inte sett fler tills nu. Jag tänkte ge den här senaste en chans.

Den här filmen börjar med en kille som har sex med en macka..

Den enda personen som är med i alla filmerna är pappan. En av de nya i denna är en gammal skådespelare ifrån revenge of the nerds. Booger hette han i de filmerna.

Annars så är en av original Stifflers släkting med och han kallas också Stiffler. Annars är denna likadan som alla andra Highschool komedier som släpps hela tiden. Så njäe.. denna var inte så sevärd.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar