fredag 2 april 2010

Film : The Wraith (1986)

wraith

På vägarna i Arizona går ingen längre säker. Varje dag drar ett brutalt dragracing-gäng fram och terroriserar de oskyldiga bilisterna. Ibland blir offren av med sina bilar. Ibland med sina liv.
Men så anländer en mystisk främling. I hans hjärta ljuder ett skrik efter hämnd. Med sitt spöklika vidunder utmanar han ligisterna en efter en på ett race, hela tiden med dödlig utgång. Men när polisen anländer har främlingen alltid försvunnit. Lika snabbt som han kom. Som en vålnad.
Både gänget och polisen står maktlösa. För det går inte att döda någon som redan är död?

Okej.. en film med Charlie Sheen som enligt en del filmtyckare är en blandning mellan The Crow och Mad Max.

Charlie Sheen har inte varit med i så många seriösa filmer.  Iaf ingen efter han varit med i Hot Shots. Efter det har det bara varit komedifilmer och serier. I denna filmen spelar han en cool kille. Det brukar han inte spela. Andra som är med är bland annat kusinen i Ett päron till farsa firar jul. Han har en seriös roll i denna filmen som sheriff.

Musiken i filmen är gjord av bland annat Ozzy , Billy Idol och Mötley Crüe .

Man kan jämföra denna filmen med Fast & The Furios fast denna har en bättre story. Där är en del streetrace i denna filmen. Och i denna är filmerna snyggare och de har bättre musik i bilen.

Det har bara gått 20 minuter av filmen och den bevisar riktigt att den är spännande.  Men mannen med den svarta bilen inser man väldigt snabbt vem han är.

En mycket sevärd film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar