lördag 24 april 2010

TVSerie – the smoking guns presents Worlds Dumbest Criminals (1996)

 

Korkat har aldrig varit roligare. Stjärnor som Danny Bonaduce, Leif Garret och Judy Gold underhåller oss medans dom visar klipp och säger roliga kommentarer om Världens dummaste kriminella, bilkörare, fans, Daredevils , tävlingar och fester.

Jag har valt att se några olika avsnitt för att se om det verkligen det är så kul som det sägs. Detta är mer som en lista på 20 dumma händelser per del. Men den största delen är ifrån USA och knappt några från några andra länder. Andra länder är Australien, Syd Korea och England.

Här ser man en som gör en hit and grab i en spritaffär och tar sönder en jäkla massa när han kör in sin bil och tar 3-4 FLASKOR??!! och sen kör där ifrån igen. Polisen tog han snabbt när dom fick tag i honom så hade han tagit Whiskey för 10 dollar. Och butiksrånare med en armborst. Två stycken som försökte råna en Bingohall utan att veta att det satt Hells Angels medlemmar i baren bredvid. Och när dom hör att den bingohallen håller på at rånas så kommer hela Hells Angels gänget och prylar dom.

Och en av dom handlar om en som kört full och åkt fast 1333 gånger.

“Stjärnorna” som kommenterar klippen är inga riktiga storstjärnor utan sånna som Tonya Harding och Gary Busey.

Att den största delen är amerikaner förvånar mig inte så mycket. Detta är en helt ok serie. Fast för många delar efter varandra blir lite jobbigt. Så kul är det inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar