lördag 17 april 2010

Film : American Virgin (2009)

American Virgin

Priscilla är förmodligen den snyggaste plugghästen i hela USA. Killarna blir som galna när hon kommer in i klassrummet, men hon har svurit dyrt och heligt att bevara sin oskuld till bröllopsnatten och sitter lutad över böckerna när alla andra festar. Men hennes rumskompis Naz har bestämt sig för att lära Priscilla släppa loss. Så efter en blöt natt vaknar Priscilla upp med ett vagt minne av att hon strippat inför hela skolan. Och att någon hade en videokamera! Hon måste få tag i filmen till varje pris! Priscilla var tjejen som hade allt, men nu har hon inget att förlora ? utom en sak!

Dom försöker fortfarande att göra en ny American Pie succé. Men dom har inte lyckats än. Nu försöker Rob Schneider göra en. Och han brukar inte lyckats med filmer. Dom brukar alltid bli överdrivna. Visst händer det att han gör någon bra film ibland.

Den här filmen är nästan i samma stil. Men den här är faktiskt lite småkul. Den är lite förutsägbar. Filmen börjar lite som American Pie och plötsligt så är det som Road Trip.

Jag blev smått överraskad av att den faktiskt var helt ok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar