tisdag 27 april 2010

Film : The House Of The Devil (2009)

house

Sam är en vacker college student och är desperat över att tjäna pengar så hon kan hyra en lägenhet att hon accepterar att sitta barnvakt åt familjen Ulman.

Men efter att hon upptäckt att det inte finns något barn i huset märker hon att familjen lurat dit henne till deras djävulska slott inne i en djup skog. Ensam i huset märker hon att det är någon som stirrar på henne ifrån övervåningen. Det börjar snart ljusna för henne att natten kommer sluta i ett blodbad  med det skrämmande som hon är inlåst i huset med.

Ohh en rysare. Men är den bra undrar man ju.

Denna filmen utspelar sig på 80talet då satanistiska kulter var rätt vanligt i USA. Och denna filmen ska vara baserad på sanna oförklarliga händelser.

Filmen känns som att vara ifrån den tiden på något sätt. Själva handlingen och kläderna. Så de har de lyckats med rätt bra.

Annars så har filmen inte en så bra början. Händer inget speciellt förräns det gått en timme på filmen. Förutom att en blir skjuten i huvudet efter 40-50 minuter så händer det inget blodigt före det gått 80 minuter in i filmen.

Och slutet var riktigt konstigt. Njäe.. bättre skräckfilmer finns där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar