tisdag 27 april 2010

Film : The Ring Two (2005)

ringtwo

Rachel och sonen Aidan har flyttat till en småstad för att börja ett nytt liv och glömma det otäcka de varit med om. Men så börjar mardrömmen igen när man på en brottsplats finner en omärkt videokassett som ser kusligt bekant ut...

Onödig Fakta:

  • När Rachel tar en tablett och sätter dom i Aidens macka, hon krossar dom till ett pulver. På medicinburk så står där Tony Bonaventura. Ingen i filmen heter så utan det är namnet på en av dom som gjorde filmens .
  • När Naomi Watts (Rachel) är ute på en handel av nått slag så tittar hon på olika begagnade VHS-band. Och alla filmerna är ifrån Dreamworks där även denna filmen är gjord. Några av filmerna är Old School och Eurotrip, Roadtrip. Men även A Clockwork Orange. Totalt 20 filmer.
  • När dom spelade in nöjesfältsscenen så trodde folk att det var på riktigt. Dom blev statister i filmen.
  • Tre make-up-artister höll på med Samaras look och det tog över fem timmar att göra.

Uppföljare brukar sällan bli bra. Speciellt nummer två bara för att dom tvingas göra en ny under kort tid. Men vissa lyckas med det. Om dom väntar tills dom fått det bra. Nu är det bara att se om denna lyckas hålla den standarden som ettan men jag är lite tveksam till det. Del tre kommer som sagt nästa år (2011) där har det gått en bra tid så den förväntar jag mig mer på.

Filmen känns lite framkrystad. Ettan blev en stor hitt så de behövde en ny film direkt. Det märks. Denna är inte lika bra. Denna filmen är mer överdriven. Som t.ex en massa hjortar överfaller deras bil.

Det bästa i denna filmen är Sissy Spaceks agerande i filmen. Hon spelar riktigt bra. Tyvärr så har hon inte någon stor roll. Om du inte har nån aning om vem hon är så är det hon som har huvudrollen i Stephen Kings Carrie.

Slutet var inte riktigt bra det iheller.

Se hellre ettan och låte denna vila i frid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar