lördag 3 mars 2012

Film: Envy (2004)

EnvyTim och Nick jobbar tillsammans, de är grannar, och de är dessutom bästa vänner. Plötsligt en dag får Nick en idé - en affärsidé: Vapoorizer. En spray som får hundskit, eller vad som helst för den delen, att försvinna. Rakt upp i luften, verkar det som. Tim får inledningsvis chansen att vara med om äventyret, men gör sitt livs misstag när han tackar nej, eftersom han inte tror att produkten kommer att bli någon succé. Men det är precis vad den blir - och snart blir Nick en mycket mycket rik man. Och i takt med Nicks framgångar så börjar Tims avundsjuka att växa. Och växa. Och växa...

 

Onödig Fakta:

  • Filmen spelades in två år innan den gick på bio och var nära på att gå direkt till video på grund av att publiken inte gillade den på testvisningen. Det var på grund av filmen “the School of Rock”´´s succe som gjorde att den gick på bio i U.S.A.
  • Inte många såg filmen på bio i USA så den gick direkt till video i Sverige.
  • Både Jack Black och DreamWorks Jeffrey Katzenberg bad om ursäkt för filmen på Cannes film festival 2004.

 

Ben Stiller, Jack Black, Amy Poehler och Christopher Walken är med i denna komedi som är så dålig att skådespelaren Jack Black bad om ursäkt för den. Och då är den väldigt dålig.

Själva storyn är dålig och det gör ju att resten blir dåligt.

Hoppa över denna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar