fredag 16 mars 2012

Film: Guest House Paradiso (1999)

Guest House ParadisoRichie och Eddie driver förmodligen världens sämsta hotell. Det är beläget alldeles bredvid ett kärnkraftverk. Hotellet har bara fem gäster, kocken är konstant full och de flesta gäster lämnar hotellet utan att betala.

 

Onödig Fakta:

  • Simon Peggs första filmframträdande
  • Filmen är en spinoff från tv-serien “Bottom”

 

Rik Mayall, Adrian Edmondson, Bill Nighy och Simon Pegg är med i denna brittiska komedi gjord av Rik Mayall och Adrian Edmondson.

Richie och Eddie driver ett hotell ute på landet bredvid ett kärnkraftverk. Hotellet har bara fem gäster och kocken är konstant full.

 

Filmen känns som om Galenskaparnas Roy och Rogers brittiska släktingar har tagit över Fawlty Towers. Allt är i kaos. Rik och Adrian spelar ungefär samma roller som de alltid spelat men denna gången har de överdrivet deras karaktärer till max med våldsam slapstickhumor.

Bill Nighy som oftast spelar roliga karaktärer spelar här en mer seriös roll. Simon Pegg här i sin första roll gör en bra insats i denna våldsamma filmen.

Rolig? nä.. Underhållande? nä inte det heller. Se hellre tv-serierna som gjorde dem populära “Bad News” och “the Young Ones”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar