måndag 27 januari 2014

Film: Exit Wounds (2001)

01. Exit WoundsOrin Boyd är en Detroitpolis som inte följer reglerna. Efter att ha räddat vicepresidenten genom att bryta mot varje order han fått förflyttas Boyd till ett av de värsta polisdistrikten i staden. Där stöter han på korrupta poliser som säljer heroin till knarklangare. Problemet är att man inte vet vem man kan lita på.

 

Onödig Fakta:

  • Filmen försenades när David Vadim blev arresterad under inspelningen.
  • Eva Mendes, som tyckte filmen var en dålig, har sagt i en intervju att hennes dialoger i filmen omdubbades av en annan skådespelare. Hon märkte det när hon såg filmen på premiären med sin familj. Mendes fick senare veta att de bytte ut hennes röst för producenterna inte tyckte att hennes röst lät intelligent nog. Vilket hon tyckte var konstigt då det var en film med Seagal.
  • Joseph Billingiere var Seagals stuntdubbel i filmen. Seagal tyckte han var bäst och om inte Joseph tackat ja så hade Seagal stoppat filmen
  • Stuntmannen Chris Lamon slog i huvudet i en scen de spelade in och dog sex dagar senare.
  • Seagal skadade knäet under en scen men fortsatte att spela in.

 

Med samma skådespelare som Romeo Must Die fast de utbytt Jet Li till Steven Seagal och låtit DMX fått mer tid är detta en så gott som kopia.

Istället för korrupta kompanjoner så tar denna upp det som Seagal har med i de flesta av hans filmer… Korrupta poliser. Denna filmen är gjord av Andrzej Bartkowiak som gjorde Romeo Must Die. Och han gjorde fler liknande filmer med liknande story. Fast denna har mer komik än Romeo Must Die.

Det enda som är bra i denna filmen är Anthony Anderson och soundtracket resten är som de flesta Seagalfilmerna. Medelmåttiga men mestadels dåliga. Det är de andra skådespelarna som oftast räddar filmerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar