måndag 27 januari 2014

Film: Megaforce (1982)

03. Megaforce 1982Ace Hunter är ledaren för Megaforce, en elittrupp av Amerikanska soldater som reser runt världen för att bekämpa Ondskan. I det här fallet är Ondskan representerad av en tredje gradens diktator som de måste spränga i bitar.

 

Onödig Fakta:

  • Nominerades till 3 Razzies. Sämsta film, sämsta biroll och sämsta regissör.
  • Producenterna till filmen ville ha hjälp av militären för att få ritningar till fordonen i filmen men de vägrade. När militären senare såg filmen så gillade de fordonen och ville ha ritningarna och då gick producenterna med på det.
  • Matt Stone och Trey Parker som skapade South Park är fans av filmen. De använde denna filmen som bas när de gjorde Team America: World Police

 

Jag har skrivit förr om att jag vill se så många Razzienominerade filmer som möjligt och det var det som gjorde att jag ville se filmen.

Barry Bostwick som mer är känd för att spela borgmästaren i Spin City har på sig trikåer och bär peruk i filmen som är riktigt seg. Efter halva filmen så har de äntligen gett sig väg och när de kommer fram åker de runt i en ökenstad och bombar i 4 minuter.

Om denna filmen bara nominerades så vill jag nog inte se den som vann en razzie…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar