lördag 19 juni 2010

Film : Clerks 2 (2006)

clerks_2 Vad hände med snubbarna? För tio år sedan var vapenbröderna Dante Hicks (Brian O'Halloran) och Randal Graves (Jeff Anderson) expediter i New Jersey. I uppföljaren till den kritikerrosade kultrullen CLERKS slappar killarna fortfarande bakom disken och driver med kunderna. Men när affären de jobbar i brinner ner tvingas killarna göra det otänkbara, vidga sina vyer och hitta nya karriärer. Som om inte det är nog deklarerar Dante plötsligt en dag att han ska gifta sig med Emma och lämna New Jersey, för alltid!

Onödig Fakta:

  • Matt Damon var tänkt att spela rollen Lance Dowds men han spelade in The Good Shepard vid tillfället så Jason Lee tog över hans roll och spelade in på sin lediga dag ifrån My Name Is Earl.
  • Alec Baldwin som gör rösten till en karaktär till Clerks den animerade tvserien har en liten Cameo i filmen.
  • En sak som gjorde att filmen kom till var att Kevin Smith gjorde en uppgörelse med Jason Mewes. Om Mewes slutade med droger så skulle han spela Jay en gång till och det gjorde han.
  • Filmkritikern Joel Siegel från Good Morning America gick ut efter 40 minuter av filmen och sa “Detta är första filmen jag gick ut från på 30 jävla år”. Det som fick han gå var när två karaktärer i filmen diskuterar att hyra en kvinna att ha sex med en åsna.
  • är Jay har tråkigt så börjar Silent Bob spela musik då dansar Jay som Buffalo Bill i När Lammen Tystnar.

Eftersom jag sett resten av serien så tänkte jag se denna sista delen. Denna filmen känns bättre än ettan. Men den är fortfarande i samma stil. Jag gillar dom andra filmerna mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar