lördag 5 juni 2010

Film : Zombie Lake (1981)

zlbelgian I den lilla staden vid sjön på landet i Frankrike så försvinner en ung kvinna utan något spår ifrån henne. Byborna skyller på “Sjöspökena” Byns borgmästare verkar vara maktlös för att göra något åt det. Men när en annan kvinna hittas död så börjar en journalist ifrån Paris att undersöka hemligheterna kring sjön och hittar döda nazister med grönt ansikte är orsaken till morden.

Onödig Fakta:

  • Jean Rollin skämdes så mycket över filmen så att han i flera år inte berättade att det var han som gjort filmen under namnet J.A Laser.
  • Jesus Franco var tänkt att regissera filmen men Jean Rollin tog över i sista minuten. Rollin har sagt att han ångrade sig att han tackade ja innan han hade läst manuset.
  • Den norska filmen Död Snö har även den Nazist zombies i den och även där kommer dom i från vattnet.

Detta är en zombiefilm som jag har hört talats om lite vagt men inte sett på. Och eftersom jag har en liten förkärlek för Zombies så valde jag att såklart titta på den.

Som vanligt så är den här filmen dubbad på engelska.

Zombiesen i filmen är riktigt dåligt sminkade med dålig grön färg över ansiktet. Och när en av dem träffar en liten tjej så är dom snälla mot henne. Så ska det inte vara. Dom ska döda alla.

Njäe.. jag tycker inte denna filmen är så himla sevärd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar