måndag 28 juni 2010

TV-serie : How I Met Your Mother (2005-)

how i met 1-4 promo How I Met Your Mother är en härlig komediserie om Teds (Josh Radnor) äventyr som singel och hur han till slut hittar den rätta.
Historien berättas genom en serie tillbakablickar, där den vuxne Ted minns alla för- och nackdelar med singellivet på vägen mot sitt stadgade liv...
Allt började med att hans kompisar Marshall och Lily bestämde sig för giftermål, och att Ted plötsligt kände att han också var redo att bli kär på riktigt.
Han får hjälp i sitt sökande av partypolaren Barney - den evige singeln som har sett en hel del och kan alla tricksen! Ted har faktiskt redan spanat in charmiga och självständiga Robin, men ödet kanske vill annorlunda..

Onödig fakta:

  • Två av manusförfattarna/producenterna är medlemmar i bandet som gjort titellåten.
  • Barney och Ted möttes första gången vid en urinoar
  • Marshall är ifrån Minnesota
  • Ted favoritartist är Otis Redding och favoritfilmen är Star Wars 4 och filmen han gillar minst är The Goonies.
  • Ingen vet riktigt vad Barney jobbar med, varje gång någon frågar så blir han sarkastisk.
  • Neil Patrick Harris är en bra magiker på riktigt

 

Efter att tvserien “Vänner” visades för många gånger så trodde jag att jag aldrig skulle se någon liknande serie igen. Men så kom denna.  Denna är riktigt rolig.

Denna serie har fått mig upptäcka de roliga skådespelarna Neil Patrick Harris och Jason Segel, Men jag återupptäckte även den vackra Allison Hannigan, mer känd i serien Buffy the Vampire Slayer och American Pie filmerna. Berättaren i denna serien är Bob Sagat.

Där är en del gästskådisar i denna serien bland annat Britney Spears.

Så denna serie rekommenderas stort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar