söndag 20 juni 2010

Film : Grandma´s Boy (2006)

När hans rumskompis spenderar hyrpengarna på filipinska horor så tvingas Alex, en 35 årig tvspels testare att hitta ett nytt ställe att bo på.  Så Alex flyttar in hos hans farmor. För att vara cool med hans arbetskamrater så säger han att han flyttat in med tre heta brudar som egentligen är hans farmor och hennes två väninnor.

Onödig Fakta:

  • Filmen skulle egentligen hetat “Nanas Boy”
  • Alex kör runt  en skitbil för att produktionsbolaget hade väldigt lite pengar vid tillfället och hade inte råd att hyra en bättre bil.
  • Spelet i filmen Demonik var ett riktigt spel som skulle släppas till Xbox 360. Projektet blev inställt på grund av att firman som gjorde spelet hamnade i ekonomiska trubbel.
  • Öppningsscenen och eftertexterna är baserad på spelet “Galaga”

Detta är en film jag hittade av en slump men so, jag blev lite intresserad på.

Filmen är gjord på Adam Sandlers bolag “Happy Madison”. Skådespelare som är med är bland annat Jonah Hill, David Spade, Nick Swardson, Rob Schneider och Doris Roberts. Doris är mer känd som Raymonds mamma i “Alla Älskar Raymond”.

Filmen har en del nördar men filmen är kul. Skämten har Sandler standard men det är inte så konstigt när han är en av producenterna i filmen. Hans kompisar Schneider och Spade är också med. Fast bara med småroller.

En konstig sak är att filmen släpptes 2006 i USA men den har inte kommit till Sverige än. Det tycker jag är dåligt.

Detta är en riktigt kul film som rekommenderas stort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar