tisdag 5 juli 2011

Dokumentär : Serial Killers – The Boneyard (2006)

SERIAL-KILLERS-DVDLeonard Lake och Charles NG såg ut att vara harmlösa när de blev tagna för att ha snattat i en affär i San Fransisco. NG flydde men när polisen frågade Lake så kom det fram att NG var hans kompis och sen svalde Lake två cyanidkapslar han hade på sig. Polisen blev chockade av hans självmord, Men när de hittade den 22 kalibriga pistolen med ljuddämpare i bilen så förstod de att de inte bara var snatteri. Och när de kollade upp vem som ägde bilen fick investigationen en stor start då bilen var registrerad på en person som var försvunnen.

När de sökt i deras hus hittade de personliga saker till flera försvunna personer. Två ben från människor hittades på deras bakgård så de började söka hela bakgården. Efter veckor av sökning hittade de 40 pounds av människoben och även 5 intakta människokroppar. De hittade även videoband på två av de kvinnliga offren och Lakes handskrivna dagbok om deras bisarra fetisch som han och NG hade att kidnappning, sexuella slavar och mord.

NG blev arresterad i Kanada, ironiskt nog för snatteri och en jury fällde NG i juni 1998 för mord på 11. Han sitter nu på Death Row i Kalifornien.

 

 

Denna dokumentär är från dokumentärserien “The Prosecuters”.

 

Detta är en riktigt bra dokumentär om sett seriemördar par som jag inte har hört talats om tidigare. Den är bra gjord.

Rekommenderas till de som gillar dokumentärer om Seriemördare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar