lördag 23 juli 2011

Film : Hobo With A Shotgun (2011)

MV5BMTcxMDkxNTMwNl5BMl5BanBnXkFtZTcwMzc5MjUzNA@@._V1._SY317_En luffare hittar sitt rätta kall i en förfallen håla styrd av en hänsynslös gangster och hans sadistiska söner. Beväpnad med ett hagelgevär och ett helvetes humör tänker han ställa allt till rätta. Och det enda som kan tvätta bort allt blod, är mer blod. Det är dags att måla gatorna röda, en patron i taget.

 

Onödig Fakta:

  • Detta är den andre filmen som gjorts efter en falsk trailer till Quentin Tarantino och Robert Rodriguez “Grindhouse”. Den första var “Machete”
  • Det kom en dokumentär om filmen med.

Jag vet att detta ska vara en Explotationsparodi och de verkar ju vara populära. Jag försöker ju se alla de riktiga explotationsfilmerna.

Rutger Hauer är med i denna filmen. Jag undrade vart han tagit vägen för ett tag sen och senare samma dag fick jag reda på denna filmen.

 

Detta är en underhållande och sjuk film. Den är fylld med blod. Det enda som är överdrivet i filmen är The Plauge. De ser ut som Iron Man fast fulare gjort. Lite mer som plåtniklas i Grodan Boll. Att de finns som tidigare i filmen var även det lite överdrivet.

Rättare sagt hela filmen var överdriven men ändå sevärd.

Filmen är inte jätte bra men den är en film som måste ses,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar