onsdag 13 juli 2011

Film : Gutterballs (2008)

MV5BMTc5ODQxOTc5NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU4NjI1MQ@@._V1._SY317_CR21,0,214,317_Filmen utspelar sig på en bowlinghall. Där möts två rivaliserande ungdomsgäng och det blir bråk om en av flickorna. Bråket urartar totalt och det hela slutar med att ledaren för det ena gänget förnedras av en av tjejerna. Senare på kvällen ger dom igen genom att utsätta henne för en extremt brutal våldtäkt.

Dagen efter är det dags för bowlingturnering där de båda gängen skall göra upp om titeln. Då de inte är välkomna under normala öppettider får de komma efter stängning. Bortsett från vaktmästaren är de helt ensamma i bowlinghallen. Spelet börjar och till att börja med verkar allt vara frid och fröjd. Men så dyker ett nytt namn upp på poängtavlorna. Någon vid namn "BBK" slår strike efter strike. Märkligt nog är det ingen som vet vem denne BBK är. Dessutom försvinner deltagarna i de båda lagen på något märkligt sätt...en efter en....

När de kvarvarande spelarna slutligen börjar upptäcka att något är väldigt fel är det redan för sent. Dörrarna är låsta och någon där inne tar verkligen spelet på BLODIGT ALLVAR!

 

Onödig Fakta:

  • Telefonnumret som mördaren slår är 976-3845 vilket är 976-EVIL. Det är en hyllning till filmen med samma namn.
  • Producenterna ville göra sin poster som en hyllning till filmen “Maniac” vilket gjorde att fler gick och såg filmen.
  • Fuck sägs mer än 500 gånger i filmen.

 

Denna filmen är som en överdriven Scary Movie fast utan parodin. Komedin är som de mindre bra parodifilmerna och skrämmande är den inte.

Filmen rekommenderas inte..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar