lördag 24 september 2011

Film : Breathing Room (2008)

MV5BMTg4NzkxNzIyNF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDg1NTU3MQ@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_Naken, inslängd i ett kalt rum tillsammans med tretton för henne okända män, blir Tony varse att hon är den sista deltagaren i en livsfarlig lek. Iförda dödsbringande elektroniska halsband tvingas deltagarna använda sig av antydningar och verktyg märkta "delar".

En efter en elimineras deltagarna allteftersom deras "utegångsförbud" inträder och ljuset släcks. För varje död kropp får de en ny ledtråd, som leder dem närmare avslöjandet att en av dem är en mördare.

Frågan är - vem av dem är det?

 

Detta är en spännande film i samma stil som “Saw” fast utan fällorna. Det kom flera likadana filmer detta året men detta är nog en av de bättre.

Filmen hade flera vändningar och slutet var faktiskt väldigt annorlunda.

Det dåliga med filmen var en del ljudeffekter. Ett av dem var ett rätt vanligt som använts flera gånger tidigare och även i flera spel. Det är så vanligt att många sidor på nätet har just det ljudklippet.

Själva blodet var även det lite för orealistiskt men det mest orealistiska måste ändå vara krutet som blev mycket mer än vad de hade från början.

Detta är en helt ok och sevärd film som rekommenderas till folk som gillar lite annorlunda thrillers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar