lördag 24 september 2011

Film : Double Dragon–the Movie (1994)

MV5BMTI4MDA5MzgzOV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTkwMTYyMQ@@._V1._SY317_New Angeles, år 2007. Det mesta av Kalifornien ligger i ruiner efter Det Stora Jordskalvet. På dagarna patrulleras gatorna av tungt beväpnade poliser. Men när mörkret faller övertar den brutala Koga Shuko och hans mannar staden. Hans kännetecken är den halva amuletten han alltid bär om halsen. Mord och våld i alla dess former är hans varumärke.

Men Shukos makt vacklar. Med bröderna Billy och Jimmy Lee i spetsen har en liten grupp kampsportspecialister gjort uppror. Då Shuko får reda på att gruppens tränare bär den andra halvan av amuletten, kastar han sig omgående in i kampen.

För Double Dragon-amuletten har en historia. Den härstammar från årtusenden tillbaka och den som lyckas sammanföra de två halvorna till en, får oövervinneliga krafter. Nu har den hamnat i fel händer...

 

Onödig Fakta:

  • Filmen är baserad på tv-spelet med samma namn
  • I en scen så frågar Kogo Shuko sina torpeder (Huey och Lewis) “Huey, Lewis Any News?” Vilket är en referens till bandet “Huey Lewis and the News”

 

Skådespelare man känner igen i denna filmen är Alyssa Milano och Michael Berryman.

Detta är en skam. Filmen är så usel att den förlorade spelets rykte. Jag hoppades att den skulle vara bättre men tji fick jag. Humorn är så dålig att Stefan & Krister framstår som genier.

Detta är den sämsta spel.som-blivit-film film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar