lördag 24 september 2011

Film : Super (2010)

MV5BMTcxMDkxNjI1NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzE5Njc1NA@@._V1._SY317_Då Franks (Rainn Wilson) fru lämnar honom för en förförisk och psykopatisk narkotikahandlare (Kevin Bacon), förvandlas han till (super)hjälten "Crimson Bolt".

Med en handgjord dräkt, en rödmålad rörtång och en skrupelfri medhjälpare vid namn Boltie (Ellen Page), ger sig Crimson Bolt ut för att bekämpa all slags kriminalitet, i hopp om att rädda sin fru (Liv Tyler). Reglerna är enkla och nedskrivna för längesedan: Du ska inte förolämpa barn, gå före i kön eller rispa bilar med naglarna! Om du gör det så förbered dig på Crimson Bolts grymma och hårdhänta straff.

Super är regisserad av James Gunn (Slither) och även om den är i samma genre som "Kick-ass", så är hans bidrag till superhjältefilmerna en helt annan och långt mer politiskt okorrekt.

 

Jag blev tipsad att se denna filmen på Twitter och jag blev lite besviken. Visst filmen är helt ok men den är inte en jättebra film. Filmen har sina stunder men känns mest som en mer naturlig version av “KickAss” och utan det överdrivna.

Slutet av filmen är bäst och det är även då de överdrivna äntligen kommer.

Slutet gör filmen mer sevärd än vad den egentligen är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar